ΝΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛ. ΕΓΓΡΑΦΗ
Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.
 
Ακόμη, παρακαλούμε τους μαθητές/γονείς των Α και Β τάξεων, να συμπληρώσουν μέχρι τη Δευτέρα 15/6 μια κατάλληλη φόρμα που θα μας επιτρέψει να προβλέψουμε σωστά τις ανάγκες του σχολείου σε καθηγητές και να μην έχουμε μεγάλες καθυστερήσεις με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Φυσικά, η συμπλήρωση αυτής της φόρμας δεν αποτελεί δέσμευση, αλλά απλώς δηλώνει μια πρόθεση, αλλά θα παρακαλέσουμε να συμπληρωθεί με ειλικρίνεια.
 
Αγαπητοί μαθητές της Α και της Β, ακόμη και αν δεν ξέρετε ακόμη, επιλέξτε αυτό που θεωρείτε πιο πιθανό. Να γνωρίζετε ότι ακόμη ότι μπορεί τελικά να συμπληρώσετε διαφορετικά την επιλογή σας κατά την επίσημη ηλεκτρονική εγγραφή (όταν ανοίξει, αν αλλάξετε γνώμη) και αργότερα (αρχές Σεπτέμβρη και συνήθως μέχρι τέλος Σεπτέμβρη) θα μπορείτε να αλλάξετε πάλι την επιλογή σας, αν πραγματικά το θέλετε.
Η φόρμα είναι πολύ απλή και θα χρειαστεί περίπου 2 λεπτά για να συμπληρωθεί.
 
Μπορεί να συμπληρωθεί μόνο μία φορά από το mail του μαθητή στο @2lykko.gr και από αυτόν τον σύνδεσμο: https://forms.gle/4RFMsRLpML3zoZ3o7
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε τους γονείς που λαμβάνουν γνώση για τη φόρμα να είναι παρόντες κατά τη συμπλήρωση της.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-21 by Γιώργος Ερρίκος Χλαπάνης on Scribd

 
10 λάθη που κάνουμε, όταν σκεφτόμαστε...

Tο ppt το έφτιαξε η Δρόσου Μαρία (η ψυχολόγος) στο πλαίσιο του προγράμματος "Ανιχνεύοντας την αιτιότητα".  Έχει θέμα την ελεύθερη βούληση και το ντετερμινισμό μέσα από την προοπτική της Ψυχολογίας.

 
Δημοσίευση Υπουργικών Αποφάσεων σε ΦΕΚ (ΓΕΛ)

Δείτε το ΦΕΚ για τα ειδικά μαθήματα εδώ  καθώς και τα νέα τμήματα του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής εδώ

 
Αρχική COMENIUS
COMENIUS 2013-2015
Φίλτρο Τίτλου     Προβολή # 
# Τίτλος άρθρου Αρθρογράφος Προβολές
1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ COMENIUS ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΙΑΤΡΟΥ 842
2 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ COMENIUS ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΛΑΠΑΝΗΣ 3002
3 COMENIUS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-2015 ΑΘΗΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ 434